Charity Evening was een groot succes

Home / Charity Evening was een groot succes
event_1

kavelboekjes

26 november 2015 hebben we een zeer succesvolle Charity Evening gehouden. We hadden een avondvullend programma met borrel, fantastisch diner en diverse artiesten. Aan het begin van de avond was er swingende latin jazz muziek van “De Mannetjes“. De avond werd gepresenteerd door presentatrice, schrijfster en zangeres Mylene de la Haye. Na de borrel voorafgaand aan het diner werd de avond geopend door Klaartje Spijkers, voorzitter van onze stichting Samen voor Duchenne.

 

event_2

tafels van 10 personen

Als hoogtepunt van de avond zou Alexander Pechtold de veilinghamer ter hand nemen ware het niet dat hij op het laatste moment verplichtingen had in Den Haag. Gelukkig was Mylene bereidwillig om de veiling op haar geheel eigen wijze te verzorgen. Voorafgaand aan de veiling, tijdens het dessert werden eerst alle genodigden nog uitgebreid geïnformeerd door neuroloog dr. E. Niks.

 

event_5

Veiling door Mylene de la Haye

Daarna was het tijd voor de veiling.Op hilarische wijze, soms onnavolgbaar en onder uitbundig gelach van de zaal werden diverse unieke en ludieke kavels geveild. De handen gingen geregeld de lucht in en zo niet dan werden ze de lucht in gepraat door Mylene.

 

event_7

Hans Dulfer & Bas van Lier

Daarna kwam het klapstuk van de avond: een fantastisch optreden verzorgd door Hans Dulfer en Bas van Lier. Stomende jazz zorgde voor een mooi slot van deze prachtige avond.

 

De eerste telling van de opbrengst is gedaan en we komen uit het op een fantastisch bedrag van meer dan 16.000 euro!

 

 

 

event_10

110 gasten

event_6

Welkomstwoord

 

 

 

 

 

 

 

event_9

3 gangen diner

event_4

Klaartje Spijkers

 

 

 

 

 

 

event_3

Mylene de la Haye

event_8

Neuroloog Dr. E. Niks