Stanmen uitzwaai avond groot succes

Home / Stanmen uitzwaai avond groot succes

Met een netto opbrengst van ruim 3.600 euro was de Stanmen uitzwaai avond een groot succes!

 

In het Heerenstraat Theater werd gisteren de film Ventoux aan een uitverkochte zaal vertoond. De zaal en de film waren volledig belangeloos ter beschikking gesteld door het theater!rik_bios

 

De avond werd afgetrapt door Robert de Jong, die een kort verhaal over Duchenne vertelde. Vervolgens was aan Rik van Aalst de eer om uitleg te geven over Duchenne Heroes. Dit werd gelardeerd met hilarisch foto en film materiaal. Daarna was het de beurt aan Kasper van Kooten (hoofdrolspeler in de film) om een paar mooie anekdotes over Ventoux te vertellen.

 

In de pauze was het tijd om te proeven van Stanmen Blond onder het genot van door Eetcafé H41 gesponsorde bitterballen. Er was een informatie stand van de Stanmen aanwezig en 2 Wielercentrum Ede-Wageningen had een paar pareltjes van fietsen ten toon gesteld.

kasper_bios

 

Voorafgaand aan de tweede helft werd er nog een interactieve quiz gehouden door Ruben Eshuis en Robert. Men kon antwoorden m.b.v. hun smartphone en na 10 vragen kwam er automatisch een winnaar op het scherm. Deze ging naar huis met een Stanmen bierpakket.

 

Na afloop werd er nog heerlijk geborreld, nagepraat en werden er nog flink wat flessen tripel en blond verkocht.

 

Kortom een fantastische avond met een evenzogoed resultaat.